color: #00000

blöj

Eric vill ha 30 slak där bak för det är i hans smak.
Jens vill tugga flens men han får bara mens.
Enblom vill slaska balle och det får han av Kalle.

fortsättning följer....


Hörru!

Aa jag var sjuk, okej? Men nu jävlar är jag tillbaka! Jag har inte gejmat sen måndags så det är fan gränsfall att jag ens följer med till Unde ikväll. Sitter nog ensam hemma och spelar tills jag somnar framför datorn/xbox. Eller vad fan, Unde har en dator hemma hos sig så kan sitta framför den :PppPpppPpPPp


Rageguy lololol


Fribbe?

Vart är Fribbe? Ja, han är sjuk. Så sjuk att han bara sitter hemma och inte pratar med någon. Han spelar inte ens. SKÖNKILLE!!11111!1!1!

Open lobby

Vi måste ju göra någonting för er underbara läsare också. Så idag hade vi tänk ge er ett litet paket.
Ikväll 17:00 - 21:00 är det open lobby.
Lägg till frajb, Mjerp eller Unde så får du invite.

Ja...

...dålig update, som vanligt. Men faktist så har vi haft fullt upp den här helgen (bortsett från gamingen). Vi har både vart på bio och vart hos söta Unde. Vet inte riktigt vad jag ska skriva för jag är så jävla trött och klockan är så jävla mycket men jag kan berätta att Tim kanske ska inleda en liten diet denna vecka då han tydligen är ledig från skolan. Han ska bara käka chispas (nyttiga kakor med feta chokladbitar i) pan pizza och dricka cola i en vecka, och han får bara vara utomhus när han ska röka eller handla mer mat. Får se om han håller det, kan säga sen hur det gick. Nu är det dags att sova, PUSS!

Dags för bio

Nu ska jag, Fribbe och alla andra pundargamers dra på bio. Vi hörs sen brä. Btw, så är det helg. Och Julia du ska fixa header. BRA PUSS! Vi älskar dig. Efter CoD och Wow, såklart. =)
Cya bb m8 lol <3 :pPppPPpPp

Virus!

Nu har både Tim och Enblom fått feta virus på sina datorer. Tim måste köpa en ny dator fast Enblom kanske klarar sig från det. Fast det kanske är lika bra att hans dator keffar ihop, jag menar en dator som är 6 år är ju samma sak som en människa som är 1000 år... Typ. Jag antar att det jag vill komma fram till är att ni porrsurfar för mycket.

Julleeeeeee

Kan du fixa så att man kan se vår header på exploreeeeeeeeeeer? :< noob

Vi gamers har kul humor

Fribbe frågar: "Har du dingat?" Jag svarar: "Nej" fast så har jag precis dingat ;pPpPpPpPpPpPpPpP

Wow

Ja, nu har jag ett WoW account. Tänkte att jag skulle breda ut mitt spelade. Det räckte inte med CoD. Måste ha mer att göra! Så nu sitter jag på vent med idioterna. Måste kila.
PUSSHEI

WoW dags!

Nu är det så att Niklas tar ett stort steg i sitt liv. Han har precis installerat klart wow och sitter inne på sin druid "Stormamma". Som ni säkert förstår kommer han bli den största och den starkaste wow spelaren någonsin när han väl kommer in i the flow. Så om ni undrar varför Niklas uppdaterar dåligt så är det antagligen för att han levlar arslet av sig!

Ye, jeg e Frejb e

... Nu tillbaka efter ett litet avbrott. Det har varit mycket denna vecka. Hemligheter och snack om bloggen. Men nu är vi tillbaka. Så vi har lite nya saker som kommer upp. Nya saker som ni kommer älska. Jag menar, vad gör jag och Fribbe inte för att alla läsare ska stanna här hos oss. Nu ska jag spela CoD, pippa alla. Som vanligt.
Det kommer fler uppdateringar senare idag. PUSSHEI
Och Förresten, tack till min BROR. Finaste dikten. Även fast den inte riktigt är sann. Jag är faktiskt MLG pro på CoD.

Som vanligt

Fan du lägger dig för tidigt Niklas. Vi måste ju spela wow och cod tillsammans?! Nej men visst fan vad kul att du går upp vid 6 på morgonen och börjar spela ensam medans jag ligger och sover som ett jävla föl... Nej, det är fan dags att skärpa sig nu! brb pwna n00bs @quarry lol


En dikt till dig, Nick.

Du älskar att spela cod och dina skills dom duger
Fast med tanke på hur ofta du spelar så måste jag ändå säga att du suger.
Du kommer hem till mig och spelar på mitt acc
Du spelar som en idiot och undrar varför jag inte säger "tack"
Fast egentligen spelar det ingen roll vad jag tycker och tror
För jag kommer alltid att älska dig BROR <33333

Sova eller spela?

Ska man ta och lägga sig eller köra lite cod? Skulle jag vara Niklas så skulle valet vara solklart men jag vet inte, klockan är ändå mycket :< Jag är inte trött eftersom det precis vart lov så det är väl dumt att lägga sig och ändå inte kunna somna. Fast... ne, jag går fan och lägger mig så man är taggad imorgon inför härliga skolan. GN!

Btw Niklas, det gick som vanligt bättre på cod när jag körde utan dig. Hora.

Yeee

Jeg e Nejk e Jerk ver precejs ejch kejpte gejdes ech lejsk, eller Jerk gjerde det. Ne ske vej spejle lejte cejd <3 pews

I'm back

Jag är tillbaka. Efter att jag varit i stan i Lördags så kände jag att det vart lite för lite tid för tvspel. Så jag tog mitt kära xbox till en gammal vän, Andreas(Unde). Mycket väl utrustad med extra batterier, godis och cola. De tre mest viktiga ingredienserna.
Nu är jag hemma, och har precis duschat. Nu ska jag koppla in xboxet och glida in på vent.
Pusshei

Niklas?

Vart är du din jävel? Du sitter säkert och spelar cod...

Pedobear

 

 


JUSTE!!

Aa vad vi har haft 14 läsare som högst! Sen att dom tyckte att det här sög och aldrig mer kom tillbaka är en annan sak... 

Boys and Girls!

What's up boys and girls? Jag ville bara tacka alla våra (fem) trogna läsare att ni är underbara som läser den här skiten. Hur som helst så var jag nyss hemma hos Jerka och kollade på El Classico med några andra geeks. Sen kom Jull och (Lol)lo och så efter ett tag så satte vi på någon pissfilm så jag drog för jag hade liksom ändå bara tänkt på wow och cod hela kvällen... Såg föresten sjukaste filmen tidigare idag på bio, Valhalla Rising för er som vill se. Dom sa typ 3 ord i hela filmen men visst. Jag tror jag ska ta och joina en random dungeon nu på Fizk, vem vet när nästa update kommer........ :O

Puss och kram ses på LAN!

Pause

Eric, vår kära vän som gjorde den fina headern, är på mig och tycker att vi ska uppdatera.
Men det är lite svårt att få tid för att skriva när man är pro på CoD/WoW. Men jag och Fribbe ska göra vårat bästa. Jag och Fribbe har som sagt spelat CoD. Det gick bra. Iallafall för mig, för att han rage-quitade efter ett tag (som vanligt). Det börjar bli kväll så det blir väl utgång. Utgång till Ica för att köpa lite chips och cola. Nu är min lilla CoD pause över. PUSSHEI!

(BARA FÖR ER ICKE-GAMERS)

Ni vet väl att vi har inte så ascoola vänner va? Typ inte så ascoola vänner som älskar Twilight. För det mesta är det Robert Pattinson och Taylor Lautner som gäller men lite vad som helst, så länge det är vampyrer går nog egentligen bra. Våra vänner tar varje chans de får att prata om hur SNYGGA dessa två är. Deras livs-prio-lista ser ut ungefär såhär:

1. ÄTA
2. Twilight
3. Umgås med oss

Jag är inte säker på att tredje punkten hoppas att den inte stämmer. Hur som helst, det är kul när ens vänner bestämmer sig för att dela med sig av sina "erfarenheter" i den "vanliga" världen.  Julia och Louise har en blogg där de skriver om livet som... Fan vet jag. Är ändå mest bilder, vi gamers känner inte att "en bild säger mer än tusen ord" bör tillämpas på en blogg, men men. Läs den här. Jättebra blogg, verkligen. Jag vet att det kan vara svårt att förstå vissa ord, de leker rätt mycket... Men google är jättebra på att förklara. Annars hittar man det mesta i FRIDA... Ibland kan man behöva använda google när man umgås med twilighters för det är vanligt att twilightspråket tar över en twilightares vanliga ordförråd. Det här kan bli ett problem om alla man umgås med inte är besatta av Twilight. Det har varit extra svårt för oss men man lär sig att leva med det.

Såhär beskriver Julia och Louise livet:

"Firande, bokläsning och lite naket" (2009-05-24 @ 22:42:11)

Uppdatering

Eric verkar tro att vi ska vara sjukt aktiva med den här bloggen, och det ska vi också... Anledningen till att ingen har uppdaterat är för att vi spelar lite cod med varandra, jag pumpar arsle och Niklas bara dör hela tiden typ. Föresten så har vi en awesome header nu fast det verkar som att man inte kan se den i Explorer så om ni vill se den så får ni använda er av Mozilla eller något. Niklas får komma med update sen PUSSSSSSSSS

Simple as that.

 

 

 

Fixat FET header, tack Eric! Så nu är vi redo att starta den här skiten på riktigt. Det är påsklov vilket innebär gaming, glädje, sorg, frustration, ilska, svett och tårar. Niklas no-scopar alla bitches på CoD medan fribbe smeker arsle tillsammans med Enblom i WoW. Som vanligt alltså. Under dessa intensiva gamingsessions så pumpar vi TUNG musik...

 

Gamer VAD!?

 

Livet som gamer är hårt, 99 problems and they're ALL bitches...


SHO BRÄ

Sho brääää det är Niklas som skriver! Sitter hemma och chillar hos Fribbe, pumpar CoD och WoW. Välkomna till bloggen alla som vill läsa den här skiten. (Typ Julia)

PUSS

CoD & WoW

Tja, vi sitter hemma hos mig och spelar WoW och CoD nu. Det går fett dåligt för Niklas som spelar på MITT xbox live konto... Vilken jävla pongkula det där asså.

RSS 2.0